DG 27 AGO - 01:00 | FM3.0

FM3.0 AMB MAADRAASSOO + DJ TRET-ZE + ALEXANDER MAIN

SERVEI DE BUS GRATUÏT DES DEL CENTRE FINS L'STROIKA
ENTRADA 10;00 €
AMB DOS COMBINAT FINS LES 03:00
AMB UN COMBINAT DESPRÉS DE LES 03:00

DJ MAADRAASSOO (Pop/Rock/Electro)

Consolidat com un dels Dj ́s de l’escena underground de Barcelona que millor juga amb el pop i la electrònica, convertint de manera única i singular un simple set en un autèntic festival de sons ballables per a tots els públics. Més de 15 anys d’experiència al llarg de diversos clubs, sales, festivals i discoteques d’Espanya.

Què podem esperar d’ell aquella nit? Una sesió elegant, dotada de bona tècnica i adornada amb una excel·lent selecció musical: Grans dosis de pop i electro-shocks per a que torni a recobrar algú/na el pols que durant la setmana habia perdut....

Moviment, pasió, “temazos”, emoció, ritme, precisió, bon rotllo: 100% garantitzats. It ́s Maadraassoo!!!!
DJ TRET-ZE (Electro/Acid/Techno)

S’inicia en la música electrònica cap als finals del segle XX, primer com a consumidor, organitzador de free partys, per passar posteriorment a implicar-se en la part musical com a DJ.

En la seva trajectòria a passat per diversos estils musicals,en un inici i influenciat pel so que es portava a Barcelona techno i acid-techno, per posteriorment enganxar-se al món dels breaks, passant del electro al breakbeat, jungle i drum&bass, tot i això el techno sempre ha estat el fil conductor que ha acompanyat a aquest desconegut discjockey.

Ens oferirà un viatge musical on trobarem paisatges electro, passant per l’acid-house, l’acid macarra amb intuïcions d’IDM per arribar al nus de la qüestió, techno mental i techno enfocat a la pista de ball.

Que els bombos us acompanyin, ens veiem a la pista!!!!!

ALEXANDER MAIN (House)

Deejay de la Catalunya Central, Manresa, amb varietat d’estils entre ells el principal el House i guanyador del concurs MNRS FREESTYLE organitzat per Cases de la Música i celebrat el passat 14 d’abril a Stroika.

Actualment, Alexander Main és el Dj resident d’Eitwo Multiespai de Molins de Rei.
ENTRADA 10;00 €
AMB DOS COMBINAT FINS LES 03:00
AMB UN COMBINAT DESPRÉS DE LES 03:00SERVEI DE BUS GRATUÏT DES DEL CENTRE FINS L'STROIKA