BUS STROIKA

Per arribar a STROIKA en transport públic, disposes de diferents alternatives, tu tries BUS o TREN. Fes clic als botons per a descarregar els horaris.

BUS

Si vens des de BARCELONA, pots trobar parada a RDA. UNIVERSITAT – CORSEGA, 167 – PL. Mª CRISTINA – PALAU REIAL.

Si vens des d'OLESA DE MONTSERRAT, tens parada a PL. DE L'OLI – PL. ELS CLOSOS.

A MONISTROL DE MONTSERRAT, pots agafar el BUS fins a MANRESA a CAN GOMIS – CTRA. ABRERA A MANRESA.

Sigui quina sigui la teva procedència, un cop arribis a MANRESA has de baixar a la ESTACIÓ D'AUTOBUSOS DE MANRESA i en uns minuts a peu, ja ets a l'STROIKA.
TREN

Per arribar en TREN a l'STROIKA et recomanem que vinguis amb Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ja que l'estació de MANRESA ALTA es la més propera a l'STROIKA

Des de BARCELONA fins a MANRESA teniu parades de la R5 a PL. ESPANYA / MAGÒRIA LA CAMPANA / ILDEFONS CERDÀ / EUROPA | FIRA / GOMAL / SANT JOSEP / L'HOSPITALET AV. CARRILET / ALMEDA / CORNELLÀ RIERA / SANT BOI / MOLÍ NOU CIUTAT COOPERATIVA / SANT VICENÇ DELS HORTS / CAN ROS / QUATRE CAMINS / PALLEJÀ / SANT ANDREU DE LA BARCA / EL PALAU / MARTORELL CENTRAL / MARTORELL ENLLAÇ / ABRERA / OLESA DE MONTSERRAT / AERI DE MONTSERRAT / CASTELLBELL I EL VILAR / SANT VICENÇ | CASTELLGALÍ / MANRESA | VILADORDIS / MANRESA ALTA

Atenció camarades!!! STROIKA obre diferents línies d'autocars pels qui veniu de fora no hàgeu de patir per a res. Demana informació sobre les línies actives o bé sol·licita una de nova (només per a grups de +21 persones).

Per consultes i obrir noves linies 666 42 99 26 (Gemma)