MANUDIGITAL

DV 22 FEB // 23:00
ENTRADA ANT 12E ' TAQ 15E


ENTRADES


MANUDIGITAL

SPOTIFY
FACEBOOK
YOUTUBE

Riddim maker, baixista i productor especialitzat en reggae digital, Manudigital ha participat en la música del Reggae des de fa més de 15 anys i ha treballat amb molts artistes com Alborosie, Beenie Man, Bounty Killer, Biga Ranx, Babylon Circus ... Les sessions de Manudigital (Sessions digitals, Inna Back Days ...) s'estan compartint a tot el món a través de les xarxes socials que inspiren nous aficionats cada dia. El 2016 va publicar el seu primer àlbum en solitari "Digital Pixel" i va fer una gira de més de 80 concerts a França i Europa. Per al seu últim llançament, el beatmaker s'ha unit amb la llegenda de Jamaican veteran DJ i el seu amic Joseph Cotton per fer un registre en la pura tradició de l'era daurada de Reggae Digital. El 2017, Manudigital i Joseph Cotton van recórrer junts en els festivals més importants de França i arreu del món.

Manudigital aterra a Stroika per presentar el seu nou àlbum “Bass Atack” (2.018) i posar a prova els subs de la sala amb el Dub i la Bass Music que ha caracteritzat la seva carrera.


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES