THE OTHER SIDE A PINK FLOYD LIVE EXPERIENCE

DV 15 NOV // 21:30
ENTRADA ANT 18E ' TAQ 23E

ENTRADES

AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS

Després de 'Horizon Tour 2017', The Other Side torna amb 'Coming Back to Life Tour 2019', una sobredosi de rock simfònic per seguir delectant als seus fans que, concert rere concert, han pogut gaudir d'aquesta banda tan sòlida i potent que durant 2h30min barreja llums, projeccions i una posada en escena acurada amb una força i potència absolutament contagiosa.

L'espectacle permet a l'espectador viatjar al passat on Pink Floyd era amo i senyor del panorama underground i psicodèlic en els anys 60 i 70. The Other Side, amb 'Coming Back to Life Tour 2019 'reviu a Pink Floyd amb una fidelitat i humilitat absolutes interpretant tots els clàssics de la banda britànica. Sens dubte, la banda de Menorca (Illes Balears) és una de les interpretacions floydianas mes importants del país, una afirmació corroborada per crítics musicals i, per descomptat, per la gran majoria dels milers d'espectadors que ja han vist la seva espectacle.

The Other Side us ofereix una oportunitat irrebutjable de passar-vos a l' 'altre costat', així que no dubteu!


THE OTHER SIDE

FACEBOOK
YOUTUBE

A l'octubre del 2011 va néixer la formació "The Other Side" amb un concert a la Sala Multifuncional de Ciutadella penjant el cartell de "No hi ha entrades" i des de llavors la banda ha anat fent concerts consolidant així el projecte. Llum, potència, posada en escena i, sobretot .... Pink Floyd.

Membres de The Other Side:
Lluis Gener, Pedro Sanchez,Toni Genestar, Juana Melià, Judith Uris, Marc Bosch, Litus Arguimbau, Simo Bosch, Shanti Gordi.

STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES