STROMBERS

NOVA DATA: DS 14 NOV // 22:00

En el cas de voler assistir a la nova data programada per a la realització de l’actuació, la vostra entrada serà completament vàlida , i no cal canviar les per unes altres

En el cas de voler rebre la devolució de l'import de la vostra entrada, cal que en els pròxims 15 dies envieu un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. sol.licitant la devolució de l’import, i especificant el concert per el qual sol.liciteu la devolució, el mail de compra i les vostres dades .Un cop rebut el correu i comprovades les dades es procedirà al retorn de l’import de l’entrada al mateix número de cc des d'on es va realitzar l'operació de compra ,en un termini de 2/3 dies laborables.

Gràcies per la vostra comprensió i disculpeu les molèsties ocasionades

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. O bé, venir acompanyats per un adult major de 18 anys i presentar signat el següent formulari de consentiment:

AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB PARE/MARE O TUTOR/A LEGAL)


AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB MAJOR DE 18 ANYS)


Els menors de 18 anys hauran d'abandonar la sala un cop finalitzat el concert.

Com un autèntic fenómen de masses, STROMBERS és una d'aquelles bandes que s'ha construït a si mateixa. Amb la seva vocació de fer música i amb el mestissatge, l'experimentació, l'ambient festiu i la denúncia social per bandera, els de Cardona tornen a la Sala Stroika, disposats a repetir el 'sold out' que es van marcar l'últim cop que van visitar Manresa.


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES