XAVI SARRIÀ + ELANE

DV 15 MAI // 22:00
Bo d'ajut a la caixa de resistència 5€
Entrada anticipada
+bo d'ajut a la caixa de resistència 17€
ENTRADA GENERAL 12€

ENTRADES

El proper 15 de maig a la Sala Stroika celebrem un concert solidari i com a recolzament dels nostres companys de la PAHC Bages, als quals multaren fa uns dies per evitar un desnonament. Un concert en el que actuaran els nostres estimats Xavi Sarria i el Cor de la Fera i la talentosa rapera Elane.

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. O bé, venir acompanyats per un adult major de 18 anys i presentar signat el següent formulari de consentiment:

AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB PARE/MARE O TUTOR/A LEGAL)


AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB MAJOR DE 18 ANYS)


Els menors de 18 anys hauran d'abandonar la sala un cop finalitzat el concert.

Desprès de l’acomiadament d’Obrint Pas el 2014, Xavi Sarrià va sorprendre a propis i estranys amb el llançament del seu àlbum ‘Amb l’esperança entre les dents’ (Propaganda pel fet! 2017), un treball en el que demostra que la seva capacitat per combinar emotivitat, compromís i personalitat, que romanen intactes. L’àlbum ha tingut rèplica el 2019 amb 4 singles i videoclips editats: “Alliberar-nos”, “A ple pulmó”, “Quan ens tornem a abraçar” i “Com animals salvatges”, En directe, Xavi Sarrià capitaneja una potent banda elèctrica que combina a la perfecció i de manera única i especial diferents gèneres que van del reggae a l’ska, passant pel hardcore, el rock i la millor tradició valenciana.


És una de les promeses del rap i un grans altaveus del feminisme. Es tracta d'Elane, qui arriba per a quedar-se. Amb un grapat de cançons i col·laboracions amb altres artistes del gènere com Santa Salut, la jove rapera no deixa d'evolucionar, de construir, de lluitar i de crear himnes com "Histérica", "Ma Mare Mía" o "Artemisa".

STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES