IMMACULATE FOOLS

DV 15 DES // 22:30
Casa de la Música presenta:
IMMACULATE FOOLS
ENTRADA ANT 12E ' TAQ 15E


ENTRADES

També pots comprar l'entrada anticipada per al concert als punts de venda habituals a Manresa:

SOLANS


IMMACULATE FOOLS

WEB

Ja fa més de 30 anys que el grup britànic Immaculate Fools, va irrompre en el panorama musical. Es va formar a Kent, Regne Unit, l'any 1984. El van crear dues parelles de germans: els Weatherill: Kevin (veu, guitarra) i Paul (baix, veu); i els Ross: Andy (guitarra) i Peter (bateria). Encara que sempre va ser un grup de pop-rock, mai va deixar d'emanar una certa aroma a folk. El senzill “Immaculate Fools” els va llançar a la fama internacional el 1985. Després de diversos canvis en la formació del grup, va arribar la ruptura en 1997. Durant tots aquests anys, sempre es va mantenir al capdavant la seva veu i guitarra Kevin Weatherill.

Al 2016, el líder de la banda va refundar el grup amb reconeguts músics gallecs com el contrabaixista Paco Charlín, el guitarrista Sito Suarez, i la jove baterista Naima Acuña. Kevin Weatherill resideix actualment a Galícia, lloc on la inspiració i la tenacitat l'han ajudat a crear “Keep the Blade Sharp”. Compost al costat del Atlàntic, el nou llarga durada del grup, mostra tanta força i passió com les seves aigües en dies de tempesta, i tanta llum i poesia com les seves aigües en calma. Però, abans de res, guarda l'essència del que va ser i seguirà sent la música d'Immaculate Fools.

En directe Kevin Weatherill i companyia repassen els èxits de la banda anglesa, passant pels clàssics dels seus 8 discos d’estudi.


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES