ELS AMICS DE LES ARTS + INTANA

DV 20 ABR // 22:00
CURTCIRCUIT presenta:
ELS AMICS DE LES ARTS +INTANA
ENTRADA ANT 18E ' TAQ 22E


ENTRADES


ELS AMICS DE LES ARTS

FACEBOOK
TWITTER
YOUTUBE

Una de les bandes clau del pop-rock català presenta, dins el Curtcircuit, el seu últim treball “Un estrany poder”, un disc ple de pop, optimisme i un cru sentit de l’humor que puja un esglaó essencial de la seva imparable carrera. Quatre dates a diferents sales de concerts de Catalunya on interpretaran les seves cançons creades per a ser cantades a cor multitudinari en les que destaquen els seus arranjaments electrònics. Onze anys de trajectòria musical, quatre àlbums d’estudi i tres Discos d’Or els avalen com a banda indispensable del nostre país que obren ara una nova etapa.


INTANA presenta el seu debut, un disc captivador de pop acústic lluent i íntim, amb tocs d’americana i folk: la banda sonora per a matins de paisatges agrests i camins polsegosos, capvespres daurats o nits que esdevenen matinades intenses. Al capdavant d’INTANA hi trobem a Núria Moliner que en directe l’acompanyen Guillem Callejon (pedal steel i guitarra), Jordi Mestres (baix i guitarra) i Ricard Parera (bateria).


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES