OPEN CLUB DAY AMB MISHIMA

DS 03 FEB
OPEN CLUB DAY AMB MISHIMA

Més informació sobre l'OPEN CLUB DAY

www.openclubday.com


OPEN CLUB DAY AMB:
MISHIMA MEET&GREET

FACEBOOK
INSTAGRAM
YOUTUBE

Open Club Day arriba a Sala STROIKA

La sala STROIKA s'uneix el proper 3 de febrer a la iniciativa europea Open Club Day amb MISHIMA, una jornada de portes obertes en la qual participen més de 120 sales de concerts de 10 nacionalitats diferents.

Per a aquesta ocasió la sala STROIKA proposa una visita guiada per les instal·lacions de la sala, els participants de la jornada podran visitar els camerinos, les oficines, el Centre de Creació Musical, l’estudi d’enregistrament STRKLAB així com els camerinos, ... la visita coincidirà amb les proves de so del grup MISHIMA amb el que els participants podran comprovar de primera mà com s’organitza un concert, després de les proves de so MISHIMA farà un meet&greet amb els participants.

La jornada esta pensada per un grup reduït de persones, per participar has de comentar el post de facebook, instagram o twitter i explicar que t’agradaria que saber de la sala Stroika o Mishima. La selecció es farà per sorteig.
PARTICIPA A FACEBOOK PARTICIPA A TWITTER PARTICIPA A INSTAGRAM

L'Open Club Day

Els concerts i les activitats musicals conformen una gran part de la Cultura Europea, ja que tenen lloc en espais essencialment culturals i socials on la gent pot conèixer-se i intercanviar coneixements i experiències. El 3 de febrer de 2018, les sales de concerts de tot Europa obriran les seves portes a un públic que no sol estar familiaritzat amb les activitats musicals de la sala i els introduiran en el treball i les activitats que es desenvolupen durant el dia, necessàries per que el concert es dugui a terme de nit.

L'Open Club Day vol ressaltar la importància de les sales de música i clubs de tot Europa. El 2015, les 2.019 sales associades que formen Live DMA van atreure a més de 56 milions de persones, que van assistir a més de 381.000 concerts organitzats per més de 49.000 professionals de les sales. Les activitats de les sales de concerts van més enllà de la programació de música en viu. Només el 17% de les sales membres de Live DMA dediquen exclusivament seva activitat a la programació de concerts, mentre que el 56% es dediquen també a activitats socials i formatives, el 47% proporcionen eines i espai per als músics i un altre 47% donen suport projectes artístics. El sector de la música en viu contribueix significativament a donar oportunitat a totes les persones de prendre part en una aventura col·lectiva aportant un significatiu valor social.

El concepte va ser creat per les associacions suïsses SBCK i Petzi a Suïssa i ha estat portada a terme amb gran èxit des de 2015.

L'edició Europea de l'Open Club Day és recolzada per la Comissió Europea mitjançant el programa Europa Creativa. Live DMA i els seus membres, 17 associacions en 13 països diferents, coordinen l'Open Club Day:

ASACC (Catalunya) // ACCES (Espanya) // Club Circuit (Bèlgica) // Club Plasma (Bèlgica) // Collectif Culture Bar-Bars (França) // Dansk Live (Dinamarca) // FEDELIMA (França) // KeepOn Live (Itàlia) // Cultura Live (País Basc) // LiveKomm (Alemanya) // LOFTAS (Lituània) // Music Venue Trust (UK) // NKA (Noruega) // Petzi (Suïssa) // Salon IKSV (Turquia ) // Svensk Live (Suècia) // VNPF (Països Baixos)

STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES