DERIVAS

DV 06 ABR // 22:30
LEGACY NIGHT PRESENTA:
TRIBUT A HEROES DEL SILENCIO
ENTRADA ANT 8E ' TAQ 11E


ENTRADES

També pots comprar l'entrada anticipada per al concert als punts de venda habituals a Manresa:

SOLANS


Derivas rendeix tribut a una de les millors bandes de rock espanyol de tots els temps: Héroes del Silenco.

Amb una posada en escena i un directe imparable, amb el que us faran gaudir més de dues hores. Ofereixen un espectacle dirigit als incondicionals fans de la desapareguda banda Saragossana contribuint així a que el seu esperit continuï viu.

Porten ja més de 6 anys realitzant concerts per tot Espanya i han aconseguit convertir-se en una de les bandes tribut a Héroes del Silencio amb més prestigi per la fidelitat que guarden musical i vocalment amb ells.

Al gener 2008 es crea Derives a Castellbisbal i comencen a portar la música d'Heroes no només per Barcelona, ​​sinó també per altres ciutats d'Espanya com València, Múrcia, Navarra o el bressol d'Héroes del Silenci: Saragossa.

Derivas ha participat també a El Dia H, dia internacional d'Héroes del Silencio que es celebra tots els anys a l'octubre. El Dia H és el dia més gran per a tots els seguidors i consisteix a realitzar tributs en les màximes ciutats possibles de tot el món, el mateix dia i a la mateixa hora. Un dia en què s'uneixen tots els fans i reviuen emocions i sentiments recordant els concerts als quals van poder assistir quan Héroes del Silencio estava en actiu.


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES