MAMIDECLIP + RMSH SQUAD + MOONKID'S Ingravityele

DS 16 JUN // 23:00

ENTRADA GRATUÏTA


MAMIDECLIP

FACEBOOK
YOUTUBE

L'any 2017, en els Premis del Regió 7, li van atorgar el projecte tendències que consistia en fer una cançó conjunta amb en Manel Camp, compositor de Jazz. 

Aquest cop no vindrà sola, té la gran sort de contar amb la Ary, una cantant de regge que està començant però té una veu que enamora. 

La seva primera referència és Maria De Qualitat (2011), que va gravar a Zelahouse. El 2016 va treure el seu segon treball Kit Kat "SpanishMami", gràcies a ells ja conta amb diversos concerts per la zona de Barcelona i rodalies, també té algunes col·laboracions amb diversos Mc´s.

Actualment está treballant amb el productor J habana, fent un canvi musical, provant nous sons, com la electrònica i melodies més exòtiques. 

La seva altre passió és el món audiovisual. Ha gravat dos videoclips penjats a Youtube, gravats amb l’ajuda de la seva crew i ella mateixa s'encarrega de l’edició i post producció del clips.

MDC, "Mamideclip", aka "LastFila" Femmce & filmmaker procedent de Berga.


RMSH SQUAD

FACEBOOK
YOUTUBE

Els RMSH SQUAD son un col·lectiu creat l’any 2012, format per 10 membres.

El Dj i productor Danyele, la veu femenina més potent del panorama Yellow, i els mc’s Chos, Matick, Oras, Serko, José León, Cómplice, Negus y Orone.

Com a grup, som el resultat de la fusió de dues crews que van establir amistat coincidint a diversos esdeveniments relacionats amb la cultura urbana. Dintre del col·lectiu RMSH SQUAD s’hi poden trobar grups com La Prensa Negra, Gota Malaya o Cero Tres Cinco. Les seves lletres tenen un contingut crític i reivindicatiu, però també fan moure el cos.

Oferiran un concert de rap polític, conscient, sense pels a la llengua, però amb temes de caire mes festiu i personals. Musica per ballar, per gaudir i per no deixar de pensar.


MOONKID'S Ingravityele

INSTAGRAM

El col·lectiu de joves MOONKID’S s’encarregarà d’introduir la nit amb les seves mescles i temes del millor DUB, REGGE, HIPHOP...

Aquest col·lectiu de joves artistes, es dediquen a muntar festes de dub, regge, hiphop i afromusic. Cada cap de setmana en munten alguna a qualsevol dels barris de Barcelona. 


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES