REFREE + ISAKI LACUESTA

DT 12 JUN // 19:00

*L'espectacle no es apte per a menors i pot ferir sensibilitats.

OBERTURA DE PORTES: 19:00H
INICI DEL CONCERT: 19:30H

Assaig general obert de Refree (+ Isaki Lacuesta) x Sónar 18"
ENTRADA GRATUÏTA


REFREE

WEB
YOUTUBE

Quan la seva atapeïda agenda li deixa una mica de temps, Raül Fernández reprèn el seu projecte personal, Refree, el lloc que li permet experimentar i crear els sons que li vénen de gust a cada moment sense haver d'adaptar-se a ningú més que no sigui ell mateix. Així és com es presentarà en Sónar, on actuarà per primera vegada. I ho farà amb un nova proposta que s'endinsa completament en els seus particulars i inèdits experiments amb l'electrònica. Una via d'expressió a la carrera de Fernández que arriba per sorprendre a molts, però que atén a la lògica inquieta d'un artista que no atén a gèneres i que en aquest projecte, a més, els transcendeix per mostrar un costat ocult del seu enorme talent.

Isaki Lacuesta és un dels realitzadors catalans més personals i també més premiats. Des de l'any 2002 el seu treball es desenvolupa tant al cinema (ha dirigit vuit pel·lícules) com en la videoinstal·lació, amb gairebé una dotzena d'obres presentades en espais com la Biennal de Venècia, el Centri d'Art Santa Mònica a Barcelona, Atrium a Vitòria o la Fira del Llibre de Frankfurt.


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES