KM.0 AMB RITA VALERO + DANIEL BOGA

DS 15 SET // 22:00
KM.0 AMB RITA VALERO + DANIEL BOGA
ENTRADA GRATUÏTA

Casa de la Música presenta el cicle km0, una programació de concerts pensada en artistes emergents d’àmbit local, amb una clara intenció de fer arribar noves propostes musicals al públic i donar oportunitats a grups amb menys trajectòria de poder tocar en un espai professional.

Per participar en aquest cicle pots enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


RITA VALERO

WEB
FACEBOOK
SPOTIFY
YOUTUBE

La seva música és capaç d’explicar i expressar emocions com pocs ens son capaços. A “Contigo”, el seu disc més poètic, ha creat cançons que escoltant-les un sol cop ja et captiven però a cada escoltada.

Musicatora, artista inquieta I polifacètica, Rita Valero, és a part de compositora, lletrista i cantant. Aterra a l’Stroika per presenta el seu 2n disc “Contigo” amb el que ja ha passat per Girona, Barcelona, Madrid, França...


DANIEL BOGA

FACEBOOK
YOUTUBE

Daniel Gómez presenta sota l’alter ego de «Daniel Boga» el seu primer treball en solitari d’un projecte molt personal. «Coronel» és el títol d’aquest EP on l’artista osonenc navega per la sonoritat pop, rock i indie per parlar-nos de relacions, egos, dobles personalitats o personatges propers. «Coronel» de Daniel Boga s’ha cuinat a foc lent sota la producció de Vicen Martínez. Amb unes guitarres molt cuidades com a eix principal, Boga ha volgut donar importància a tota la instrumentació que vesteix el rock com “hammons” i “lap steels”. Amb referents com Quique Gonzalez, Sidonie, Bunbury... Boga ens porta a un món abrasiu i melancòlic però molt intens que vol donar respostes a petits conflictes de la vida. El disc compta amb algunes col·laboracions de luxe com la de Jess Senra (Sidonie).


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES