SIROLL + BLAZE OUT + PÁNICO AL MIEDO

DV 09 NOV // 22:00
BROKEN NECK presenta
SIROLL +BLAZE OUT +PÁNICO AL MIEDO
ENTRADA ANT 10E ' TAQ 13E


ENTRADES


Siroll! neix l’any 2008 a la catalunya central com a experiment de fusió de tot el que motivava als seus components sense mirar gaire si encaixava en algun corrent o estil musical concret. Ningú hagués dit aleshores que deu anys després aquella banda sense rumb agafaria una forma homogènia i compacta amb un estil propi i inclassificable, combinant en català gairebé tots els subgèneres del heavy metal amb el hardcore punk, al qual si se li ha de posar una etiqueta és la d’extreme crossover. Amb quatre treballs d’estudi a les espatlles, desenes de concerts i amb els seus peculiars videoclips, Siroll! s’han consolidat com una banda de metal en català referent que no deixa lloc a la indiferència. Tots els seus treballs es poden descarregar gratuïtament a la seva pàgina de bandcamp.


BLAZE OUT

WEB
SPOTIFY
YOUTUBE

Si hi ha una banda que significa una alenada d'aire fresc en el metall d'aquest país, aquesta banda es diu Blaze Out. Practicant un aliatge d'allò més personal que només pot classificar-se com metall, una barreja on hi cap des heavy clàssic passant per thrash, groove, hard rock i fins i tot metalcore, aquests joveníssims catalans ja s'han guanyat l'aplaudiment en tots els racons del país. El seu debut en llarg Headshot prometia emocions fortes, però va ser amb Backlash quan públic i crítica es van rendir davant seu. Durant la seva gira de presentació van realitzar més de 40 dates per tot l'Estat, però Blaze Out necessitaven aquesta cirereta al pastís que coronés el seu període més reeixit, i aquesta va ser la seva doblet al Download Festival de Madrid i el Resurrection Fest, on van actuar per segona vegada. Per si fos poc, mentre ultimen el seu tercer àlbum, aquest mateix estiu han fet una gira de festivals, amb una data fins i tot al mateix Hellfest francès. Si busques alguna cosa nova i excitant, aquest és el teu grup.


PÁNICO AL MIEDO

BANDCAMP
INSTAGRAM
YOUTUBE


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES