SESSIONS LP #5 “HOT FUSS” DE THE KILLERS A CÀRREC DE MARC RIERA (DOCTOR PRATS)

DJ 28 FEB // 19:00
GRATUÏT


INSCRIPCIÓ


Hora: 19.00 h
Durada: 2 h
Preu: GRATUÏT
A càrrec de: Marc Riera (cantant i guitarrista de Doctor Prats)
Lloc: Centre de Creació Musical

El Centre de Creació Musical acollirà un cicle d’audicions comentades a càrrec de reconeguts músics i professionals del sector musical que ens faran redescobrir alguns àlbums clàssics del rock i la música popular que hem escoltat centenars de vegades i dels quals analitzarem tant la dimensió artística, musical i tècnica de les obres com el context en què van aparèixer.

“HOT FUSS” és el primer disc d’estudi del grup nord americà “THE KILLERS” que va sortir al carrer el 7 de juny de 2004 al Regne Unit i el 15 de juny del mateix any als Estats Units. El disc va aconseguir la setena posició en el “Billboard” i el número 1 en el “British Albums Chart”. Fins al 2012 l’àlbum ha venut milions de còpies a tot el món, incloent-hi més de tres milions als EUA i més de dos milions al Regne Unit, on ja l’han certificat més de set vegades com a Disc de Platí. També ha estat certificat com a Disc de Platí o Multiplatí a Austràlia, Canadà, Irlanda i Nova Zelanda. L’àlbum i els seus primers senzills van guanyar cinc nominacions als premis Grammy.

Encara avui, cançons com “Mr. Brightside”, “Somebody Told Me”, “Smile Like You Mean It”... sempre formen part dels “hits” del grup.


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES