CURTCIRCUÏT presenta: OQUES GRASSES + LILDAMI

DS 25 MAI // 21:30
ENTRADES EXHAURIDES
AFORAMENT COMPLET


Els osonencs van fer l’últim concert al desembre de l’any passat on van exhaurir 3.000 entrades. Des d’aleshores han estat gravant i produint noves cançons que sorprenen gràcies a una sonoritat innovadora i arriscada. Oques Grasses tornen a demostrar que són una banda amb un talent, una imaginació i una personalitat desbordants. Aquest descans els ha permès assimilar els èxits acumulats amb els tres discs anteriors: més de 400 concerts, gires per més de 10 països i pràcticament 8 milions de reproduccions a Youtube. Un triplet de traca!


Lildami cantant de rap/trap en català que destaca per tenir un missatge positiu a les seves lletres allunyat de l’estereotip de drogues o violència que envolta el gènere musical. Actualment acumula més 2.000.000 de visualitzacions i més de 12.000 subscriptors al seu canal de Youtube.

Llicenciat en disseny industrial, a aquesta ment creativa li brollen lletres intel·ligents, punyents i iròniques d’altíssima destresa, que acompanyades d'unes produccions acurades converteixen les seves cançons en un còctel irresistiblement deliciós.


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES