MASTERCLASS AMB ARECIO SMITH. ESPREM AL 100 % LES POSSIBILITATS DEL TEU TECLAT

DS 18 MAI // 10:00
GRATUÏT


INSCRIPCIÓ


Hora: 10.00 h
Durada: 3,5 h
Preu: GRATUÏT
A càrrec de: Arecio Smith (pianista, teclista, organista, arranjador i productor musical de grups com Asstrio, Phat Fred o Audio Mental Sprain)
Lloc: Centre de Creació Musical

Els teclats moderns tenen unes possibilitats gairebé infinites, però de vegades no coneixem prou les opcions que tenim al nostre abast. És per això que hem demanat a Arecio Smith una masterclass per poder treure tot el rendiment del nostre teclat.

Arecio Smith té una llarga experiència com a teclista, compositor i arranjador musical, així com un notable coneixement de la programació/sampleig.

Durant la masterclass tractarem dels temes següents:

Orgue Hammond i d’altres. Breu resum històric, explicació dels controls, exemples de configuració (drawbars settings, Leslie).

Sintetitzador analògic. Diferents parts que formen el so (oscil·ladors, filtre, envolupants, FX). Exemples de configuració.

Altres teclats. Rhodes, Clavinet, Sintes FM.

Samplers. Què són les llibreries, com les fem servir, instruments hardware i software. MIDI, el teu amic desconegut.

A la masterclass treballarem exemples dels sons amb un teclat Clavia Nord Stage, amb sons adients per a diferents estils musicals. I reservarem un espai per resoldre dubtes concrets del vostre instrument.


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES