RÚPITS + THINKIN' WILD

DV 26 ABR // 22:00
ENTRADA GRATUÏTA
Rúpits presenta a la sala Stroika el seu 2n disc: IMAGINARI Rúpits busquen protegir tothom de la pluja de negativitat i accions desgraciades de la societat, i proporcionar un aixopluc ple de felicitat pragmàtica. És un imaginari on cadascuna de les peces musicals estan relacionades amb un objecte, símbol o acció representatius d'un univers carregat de solucions per als problemes del dia a dia. 'Imaginari', produït als Bucbonera Studios amb Tomàs Robisco, i masteritzat als estudis Abbey Road de Londres, va més enllà del seu anterior paisatge sonor, però sense abandonar ni el so analògic ni el segell propi de les cançons: melodies obstinades de guitarra i vents, tornades enganxoses i un to molt festiu i rítmic. La trajectòria de Rúpits va començar fa cinc anys quan una colla d'amics de Gironella van decidir unir les seves forces per donar sortida a les seves inquietuds musicals i creatives. Fins ara, han enregistrat dos treballs: un EP autoeditat el 2015 i el disc 'Imperfeccions' (U98 Music, 2017). El 2016 van guanyar el "Premi per Votació Popular" del concurs Sona9, la qual cosa els va portar a actuar a l'edició del Canet Rock del mateix any.


THINKIN' WILD

SPOTIFY
YOUTUBE

Thinkin' Wild és una proposta de Indie-Folk en anglès de Lleida. Des del seu començament el 2016, s'han recorregut els escenaris de ponent, han estat guanyadors del Directe (Mostra de Música Jove del Segrià) 2017, i han publicat el seu primer EP "LAND", editat per Cases de la Música.


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES