KM.0 AMB SARA ROY + STRANGERS

DS 07 SET // 22:00
KM.0 AMB
SARA ROY + STRANGERS
ENTRADA GRATUÏTA

Sota KM0, Casa de la Música de Manresa presenta la seva programació de proximitat amb artistes locals de qualitat i de diferents gèneres musicals. És la oportunitat perfecta per descobrir nous artistes del territori.


Sara Roy és una cantautora catalana amb ampli recorregut i experiència, ja que porta des dels 12 anys en el món de la música. I és que en la seva adolescència va formar part del grup de música infantil "Macedònia" i més endavant ha participat en el reconegut concurs Factor X Espanya, amb el grup Noah.

Senzilla, alegre i apassionada, Sara Roy sap com fer viatjar amb la seva veu dolça i la seva música. I és que el seu bagatge ve de lluny: des dels 15 anys composa i toca els seus temes en directes en concerts de petit format. Ara s’encamina en una nova aventura, acompanyada pel músic Jordi Pinyot i un pessic d’electrònica. D’aquesta manera, les seves composicions adquireixen una nova dimensió.


Strangers és el projecte de Laia Leal, el seu alter ego, amb el que es proposa explorar amb la música i parlar de temes tan recurrents com la inseguretat, la por o el redescobriment personal. I tot allò amb la senzillesa i la emoció que et donen la veu i la guitarra. Acompanyada d’una proposta audiovisual per il·lustrar els seus temes, combina a la perfecció música i poesia.

Va ser la tercera finalista del Festival Amplifica’t i del Festival del Brot. A més a més, va ser la semifinalista al Concurs de Cantautors Horta-Guinardó.


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES