AYAX

DS 30 NOV // 22:00
ENTRADES EXHAURIDES

ENTRADES EXHAURIDES

AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS

Ayax actuarà el proper 30 de novembre a la Sala Stroika, on presentarà les cançons del seu primer àlbum en solitari, "Cara y Cruz". Un àlbum de caràcter conceptual que va sortir el passat mes de maig i que recull a la perfecció l'essència de l'artista granadí, que també forma part del dúo Ayax y Prok.

Aquest concert promet ser especial, ja que serà l'últim d'aquest 2019. L'últim abans de l'aturada durant 2020, anunciada fa uns dies pel propi Ayax.

No et perdis el concert!! Ja pots aconseguir la teva entrada, abans de que volin.


Ayax, la meitat del duo musical Ayax y Prok llança avui, Divendres 18 de Maig, el seu primer disc d'estudi, en solitari, després de molts anys de carrera. El seu àlbum debut porta per títol “Cara y Cruz”, i es compondrà de 14 talls, que no deixaran indiferent a ningú. Estarà disponible a totes les plataformes digitals i podrà adquirir-se en format físic des de qualsevol lloc del planeta, a través del seu web.

La qualitat dels seus temes, tant lírica com musical, ja està més que provat amb temes com Sakalakalasnikov, amb 8 milions en poc més d'un any, o en Estilo Taraotarantino que s'acosta als 9 milions d'plays en un any, amb el seu inconfusible estil audiovisual d'únic pla seqüència.

El passat 16 de març va estrenar el seu primer video single, "Cosa Mía", un tall intimista com acostuma a fer; una declaració de principis, amb el qual es va posicionar en el 5è vídeos del moment al Youtube i que s'acosta als 2 milions d'views en poc més d'un mes.

El seu segon single, "A Veces Se Me Pasa, A Veces Paso" va ser número 1 a tendències durant diversos dies i va superar el Milió de reproduccions en 2 dies.

STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES