JUANCHO MARQUÉS

DV 06 MAR // 22:00
ENTRADA ANT 15E ' TAQ 18E

ENTRADES

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. O bé, venir acompanyats per un adult major de 18 anys i presentar signat el següent formulari de consentiment:

AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB PARE/MARE O TUTOR/A LEGAL)


AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB MAJOR DE 18 ANYS)


Els menors de 18 anys hauran d'abandonar la sala un cop finalitzat el concert.

JUANCHO MARQUÉS

WEB
YOUTUBE
INSTAGRAM
TWITTER
FACEBOOK

Després de mitja dècada girant per escenaris de tot arreu i després de penjar el cartell d'entrades exhaurides en molts d'ells, Juancho Marqués s'ha convertit en tot un veritable fenomen de masses. Va publicar dos treballs amb la que fos la seva banda, Suite Soprano; altres dos en solitari ('The Blues' i 'Blue Sunday'); un poemari, "Espacios"; la seva mixtape 'Cierre'; i el seu recent àlbum 'Álbum Uno'. I tot allò, l'ha fet estar on està i ser qui és.

I el proper 6 de març, gaudirem del seu directe a la Sala Stroika, on presentarà especialment, els temes d'aquest nou 'Álbum Uno', on Juancho Marqués ha trencat tot tipus de barreres i mostra el segell i l'essència tan particulars que té.

Reserveu i apunteu la data, perquè serà impressionant!

STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES