QUEEN FOREVER

DS 23 OCT // 20:30
QUEEN FOREVER
ENTRADA ANT 24E

ENTRADES

Després de les seves exitoses gires d'anys anteriors al voltant de la geografia nacional, omplint recintes com ara el Hard Rock Hotel d'Eivissa davant més de 6.000 persones. O el seu pas pel Talent Show "GOT TALENT", arribant a ser semifinalistes i ser l'únic grup tribut que ha conquistat Risto Mejide.

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. O bé, venir acompanyats per un adult major de 18 anys i presentar signat el següent formulari de consentiment:

AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB PARE/MARE O TUTOR/A LEGAL)


AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB MAJOR DE 18 ANYS)


Els menors de 18 anys hauran d'abandonar la sala un cop finalitzat el concert.

QUEEN FOREVER

WEB
YOUTUBE
FACEBOOK

De la mà de Tolo Sanders (Freddie Mercury) i Adrián Pujadas (Brian May) neix el projecte Queen Forever a què també s'incorporen Diego Roldán (John Deacon), Haritz Caperochipi (Roger Taylor) i Sebastián Raimundo (Spike Edney) per interpretar la obra musical i discogràfica de QUEEN, un clàssic de el segle XX.

   Amb cuidades caracteritzacions i una posada en escena minuciosament dissenyada, la banda s'està convertint ràpidament en el tribut més fidel; el millor Queen després de Queen.

STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES