MOTIVÉS + MASCARIMIRÌ

DV 06 OCT // 22:15
ENTRADA ANT 12E ' TAQ 15E


ENTRADES

També pots comprar l'entrada anticipada per al concert als punts de venda habituals a Manresa:

SOLANS


MOTIVÉS!

La història de Motivés és la història d’una banda d’amics del barris del nord de Toulouse, oberts al món i amb vocació universal. L’entorn musical dels membres del grup musical Zebda crea el 1997 l’associació Tactikollectif, un col·lectiu de 7 militants de la cultura local que posen les conviccions polítiques i socials i el talent artístic al servei d’una cultura compromesa. Les idees i activitats de l’associació es fusionen ràpidament tot involucrant-se a la vida quotidiana de la població, ben variada, dels barris del nord de la ciutat. Una idea en principi banal de dos dels membres fundadors, tingué una ressonància fatal: produir un àlbum de cançons de lluita titulat ‘Motivés!’. Vint anys després, el participi ‘motivat’ es conjuga en present: les cançons de la banda sonora de les lluites d’ahir són el cor i l’eco de les lluites d’avui, les de la classe treballadora, les humanistes i les justes. Vint anys després, Tactikollectif torna a la càrrega amb una nova edició del disc ‘Motivés!’ que inclou noves cançons de lluita i una extensa gira arreu del territori francès. Vint anys després, els Motivés no han renunciat a la seva aposta artística ni al seu compromís polític i social. Saben que no estan sols, perquè també nosaltres estem motivats!

MASCARIMIRÌ

El nou espectacle de Mascarimirì es basa en el sound system en el qual la música ètnica sallentina fa un canvi de marc: de ser una música que habitualment es fa anar a les festes tradicionals de la regió, amb la ‘Pizzica Dance Hall Party’ Mascarimirì la porten als clubs de ball! El grup es val del format sound system com a llenguatge de ball i fa entroncar la circularitat que connecta l’instrument tradicional salentí per excel·lència, el tamburreddhu, amb els vinils i els CDs! Pensat i fet per ballar!

STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES