EL ROL I IMPORTÀNCIA DEL BAIX COM A INSTRUMENT AMB VIC MOLINER

DJ 04 NOV // 19:00

INSCRIPCIÓ


Activitat coorganitzada amb els Tallers Musicals d'Avinyò (TeMA)
Hora: 19.00 h
Durada: 2 h
Preu: GRATUÏT
A càrrec de: Vic Moliner (Baixista, contrabaixista i productor musical d’artistes i bandes com Clara Peya, Paula Grande, Magalí Sare, Pau Brugada o Marala)
Lloc: Centre de Creació Musical

El dijous 4 de novembre, Vic Moliner impartirà una sessió formativa sobre el rol i la importància del baix dins la música. Com conduir-ho, dirigir-ho i donar-li forma. A més a més, compartirà la seva visió de la música i especialment d'aquest instrument; i els recursos, tècniques i fonts d'inspiració que donen forma i sentit a aquesta perspectiva.

Vic Moliner és baixista, contrabaixista i productor musical. Junt a Pau Brugada té el seu propi estudi Olivera. A més, encapçala el seu propi projecte musical i co-lidera amb Clara Peya la banda Índiga.

Com a productor, ha treballat amb artistes com Clara Peya, Guadi Galego, Paula Grande, Germà Negre, David Mauricio, Magalí Sare, Pau Brugada, Xavi Torres Trio i Marala.


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES