SIXTUS + LA TROPICAL

DS 26 MAR // 21:00
SIXTUS + LA TROPICAL

ENTRADA ANT. 5€ - TAQ. 8€

ENTRADES

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. O bé, venir acompanyats per un adult major de 18 anys i presentar signat el següent formulari de consentiment:
AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB PARE/MARE O TUTOR/A LEGAL)

AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB MAJOR DE 18 ANYS)

Els menors de 18 anys hauran d'abandonar la sala un cop finalitzat el concert.

SIXTUS

Els Sixtus s’enlairen aquest 2022 per oferir el seu millor directe fins al moment! Després d’uns anys on s’han consolidat com un dels grups de versions amb més projecció dels Països Catalans i després de recórrer tot el país amb un èxit contundent, han aprofitat la parada coronavírica per carregar les piles i emprendre un nou camí musical amb la producció del seu primer disc de temes propis, que sortirà a la llum a la tardor del 2021 de la mà de Halley Records. Amb un nou i renovat directe amb múltiples formats adaptables a qualsevol situació, Sixtus mantenen la seva essència innovadora amb un repertori carregat dels millors temes dels grups més consolidats de l'escena cultural i festiva catalana, per connectar amb el públic des de la primera nota fins a l’última.

STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES