AGUA BENDITA

DS 14 MAI // 21:30
AGUA BENDITA
ENTRADA ANT 12E - TAQ 15E

ENTRADES

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. O bé, venir acompanyats per un adult major de 18 anys i presentar signat el següent formulari de consentiment:

AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB PARE/MARE O TUTOR/A LEGAL)


AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB MAJOR DE 18 ANYS)


Els menors de 18 anys hauran d'abandonar la sala un cop finalitzat el concert.

AGUA BENDITA

Agua Bendita és una banda de punk, ska i reggae que va néixer als anys noranta al barri de La Trinitat de Barcelona. Un grup d’amics que es juntava per fer el que més els agradava: música. Tal és així que a l’any 1993 van editar la seva primera maqueta «AGUA BENDITA: ¡Amén!», mentres que un any després va arribar la segona «¡Grita Libertad!». Més tard i de la mà de Tralla Rècords veurien la llum els següents albums, «Gente que camina» (1996) i «África» (1998). Un any després la banda decideix dissoldre's.

Així i tot, després de més de 20 anys, Moussa Castro, compositor, cantant i baixista de tots els treballs de la banda, decideix tornar als escenaris per a compartir amb el públic tots els clàssics de la banda i especialment les cançons de les dues primeres maquetes.

Ara, els barcelonins es disposen a celebrar el seu 30 aniversari als escenaris, duent a terme una enorme gira que els portarà per diferents ciutats de tot arreu.

STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES