ADALA

DS 23 ABR // 22:00
ADALA

ENTRADA ANT. 12€ - TAQ. 15€

ENTRADES

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. O bé, venir acompanyats per un adult major de 18 anys i presentar signat el següent formulari de consentiment:
AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB PARE/MARE O TUTOR/A LEGAL)

AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB MAJOR DE 18 ANYS)

Els menors de 18 anys hauran d'abandonar la sala un cop finalitzat el concert.

ADALA

Adala torna als escenaris amb un directe potent, ple de poesia i experimentació. Aquesta primavera 2022 presenta el seu nou àlbum [klima].

Adala neix el 2015 dins l'escena Reggae i Sound System de Barcelona. Allà, comença a fer-se un nom i, inspirat per la música jamaicana, grava una triologia de tres maquetes ‘Born’, ‘Cel’ i ‘Ona’ juntament amb The Same Song Band i l'estudi i discogràfica barcelonina La Panchita.

Més endavant, al 2018, auto-edita una mixtape anomenada ‘Blank Fosk’ que li serveix de carta de presentació per a nous públics. Al 2020, després de marxar a Mèxic amb Chalart58, decideix tancar una etapa i deixar enrere els escenaris per trobar de nou la inspiració i les ganes de seguir fent música.

És al 2022 que decideix tornar amb el seu primer àlbum de llarga durada i que, cuinat a foc lent, és tota una declaració d'intencions per un món més humà, més connectat a la Terra i, en definitiva, més nostre.

STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES