Taller interactiu de pedals, loops, textures i efectes sonors. El processament de la guitarra elèctrica al servei de les cançons amb Santi Careta

DJ 07 ABR // 19:00

INSCRIPCIÓ


Hora: 19.00 h
Durada: 2 h
Preu: GRATUÏT
A càrrec de: Santi Careta
En col·laboració amb els Tallers Musicals d’Avinyó (TeMA)
Lloc: Centre de Creació Musical

Explicació i demostració dels principals efectes per a guitarra elèctrica. Com el so de l'instrument condiciona una banda sencera i pot definir l'arranjament d'una cançó. La versatilitat d'un mateix pedal i la importància dels efectes en el món de la producció. Espai d'experimentació i joc al servei de la imaginació i la improvisació. Veurem com treure rendiment de cada pedal d'efectes i aplicar-lo a diferents estils de música.

Santi Careta va néixer a Avinyó, cursant estudis superiors a l’ESMUC després d’estudiar a Nova York. Forma part de grups com Astrio, Folk Souvenir, Maria Rodés, Avore o Celeste Alías canta Montserrat Abelló. Paral·lelament combina projectes propis com Els Ocells i l’Stereo amb tasques de producció i direcció musical com Sonets de Joguina per l’Auditori de Barcelona entre d’altres. Durant els últims anys ha actuat a molts dels clubs i festivals del país i ha participat en diverses gires per França, Anglaterra, Alemanya, Noruega, Rússia, Xina, Suècia, Àustria, Marroc, etc.


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES