QUEEN FOREVER

DS 22 OCT // 22:00
QUEEN FOREVER

ENTRADA ANT. 24€ - TAQ. 27€

ENTRADES

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. O bé, venir acompanyats per un adult major de 18 anys i presentar signat el següent formulari de consentiment:
AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB PARE/MARE O TUTOR/A LEGAL)

AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB MAJOR DE 18 ANYS)

Els menors de 18 anys hauran d'abandonar la sala un cop finalitzat el concert.

QUEEN FOREVER

Després de les seves exitoses gires d'anys anteriors al voltant de la geografia nacional, omplint recintes com per exemple el Hard Rock Hotel d'Eivissa davant de més de 6.000 persones. O el seu pas pel Talent Show “GOT TALENT”, arribant a ser semifinalistes i ser l'únic grup tribut que ha conquerit Risto Mejide.

La banda inicia aquest 2022 la seva nova gira “Back to the light Tour” que els portarà a visitar les principals ciutats Europees.

De la mà de Tolo Sanders (Freddie Mercury) i Adrián Pujadas (Brian May) neix el projecte Queen Forever Tribute al qual també s'incorporen Juanjo Amengual (John Deacon), Haritz Caperochipi (Roger Taylor) i Sebastián Raimundo (Spike Edney) per interpretar l?obra musical i discogràfica de QUEEN, un clàssic del segle XX.

Amb acurades caracteritzacions i una posada en escena dissenyada minuciosament, la banda s'està convertint ràpidament en el tribut més fidel; el millor Queen després de Queen.


WEB


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES