MAD SOUNDS

DV 22 MAI // 01:00
MAD SOUNDS AMB
GONZI +NEIKA +DJ'RANDY +ACIDRATS23
ENTRADA ANT 12E ' TAQ 15E

ENTRADES


Aquest jove i talentós productor italià és un autèntic "mal" en l'escena musical progressista. Productor renovador, GONZI porta amb ell un estil poc comú i sense igual amb les seves produccions insanes i el seu gust per la música. Combina diferents estils de transició progressiva, psy brut, hardtek, techno, swing i molts altres. Funciona tan bé que va tenir èxit i es va reconèixer internacionalment bastant ràpidament.

Després de la seva enorme “Take the Knife EP” i “The Power of Evil”, es va convertir en una veritable llegenda.

Gonzi toca ara els principals esdeveniments en escenes de psytrance / progressiu / tekno internacional i escenes mínimes. Estrena al reconegut segell francès NBM Records i al segell brasiler Alien Records.

També col·labora habitualment amb altres artits. Entre els que tenen més èxit es troben "Swinged" amb Meis, "Afterlife" amb Sequence Boot, i "Ring Around The Rosie" amb Saivor.


Com diuen els productors de Hardtek: "Neika és el futur!" Aquest jove prodigi barceloní va néixer el 1995 i va créixer entre lliçons de violí i solfeig que li van donar una base sòlida per al futur, obsessionat pel disseny sonor, que fa un poder neuro. pumpcore hardtek que repta als majors productors de l'escena. És realment el noi que ha de vigilar! Tan jove, amb tant de talent, és la sang fresca que necessiten les vostres festes i el seu malparit conjunt destruirà la casa!

STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES