MASTERCLASS DE CANT AMB MAGALÍ SARE

DJ 21 OCT // 19:00

INSCRIPCIÓ


Activitat coorganitzada amb els Tallers Musicals d'Avinyò (TeMA)
Hora: 19.00 h
Durada: 2 h
Preu: GRATUÏT
A càrrec de: Magalí Sare (Cantant, multiinstrumentista i compositora, ha format part de projectes musicals com Quartet Mèlt o Clara Peya, a més de liderar el seu propi)
Lloc: Centre de Creació Musical

Si vols aprendre les eines bàsiques del cant i saber com utilitzar la teva veu, el proper 21 d’octubre tindrem a Magalí Sare al Centre de Creació Musical, per descobrir-nos les tècniques primordials.

Aprendrem a conèixer una mica més la nostra veu i el nostre cos fent un bon escalfament, experimentant amb diferents timbres de veu i improvisant, i gaudirem escoltant les harmonies que es creen cantant a veus.

La ponent serà Magalí Sare, cantant, instrumentista i compositora. En solitari, ha publicat el seu àlbum "Cançons d'amor i dimonis" (2018); a més de tenir dos treballs més a duet: "A boy & a girl" amb el guitarrista Sebastià Gris i "Fang i núvols" amb el contrabaixista Manel Fortià. També ha publicat dos discos com a soprano del Quartet Mèlt: "Maletes" (2016) i "Xarrampim!" (2017); i un amb la Clara Peya: "ESTÓMAC" (2018). Tot ells realitzant-ne gires d'àmbit català, espanyol i europeu. L'any 2020, a més a més de publicar els seus dos primers singles "Cronos", durant el confinament i "Beure de tu"; va posar veu a al famós anunci d'estiu d'Estrella Damm.


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES